Anders Friis Olsen andersfo.dk © 2011                    

Det skal du vide min dreng!  

Kære gæst

Denne side bygger på det, som jeg umiddelbart synes min søn skal lære noget om. Jeg indrømmer, at der ikke er taget hensyn til hans nuværende alder (anklag mig ikke for omsorgssvigt, når jeg skriver om cigarer eller kryddersnapse!!), men lige netop derfor kan emnerne måske også inspirere dig. 

Vi burde vel lære, så længe vi lever (så husk at snak med de gamle), og da gerne lidt om det hele. Så jeg har ladet mig inspirere af Haward Gardners intelligensinddeling, som en overordnet paraplyinddeling hvorfra emnerne stråler ud.

Da jeg burde være ældre end min søn de næste mange år, tillader jeg mig at skrive frit uden de store kildehenvisninger, og tillader mig at runde nogle subjektive betragtninger, som han helst skal være enig i.. Hvis du til gengæld er uening, eller har lyst til at kommentere noget, så er du meget velkommen til at sende mig en mail.

Håber du finder noget til inspiration.. eller vil inspirere mig.

Sidste nyt

Forsøger mig som foredragsholder til "Faglige dage for erhvervsaktive med høretab" den 30. november 2014. 5 kvarters foredrag med min kamp for at rejse mig efter et høretab, følelsen af at være en taber i et vindersamfund og "besværret" med at komme ind på arbejdsmarkedet. Se PowerPoints.

Kontakt mig gerne for eventuel interesse i mit foredrag.

2/8-2014: Har fået udgivet min første bog. Skulle det have interesse, så se her "Pesticider i Danmark - Miljø og forvaltning" eller bestil den på biblioteket :-)

28/6-2014: Har en artikel i Phorum om min Ironman sidste sommer. Læs den på side 20 :-)

4/4-2014: Er godt i gang med at skrive om diverse urter og deres anvendelighed (mad, snaps mv.). Der bliver opdateret, når indsamlingen er aktuel. Følg med her.

2/4-2014: Holder et foredrag om det pludseligt at få et hørehandikap og få "livet til at gå videre" i Århus den 8 maj... Lyder det kedeligt? Så kom og vær med til at gøre det festligt til caféaften om hverdagsmod og integritet.

21/3-2013: Har en artikel i Phonaks blad om min oplevelse af pludselig, at blive hørehandikappet. Se side 13..

10/3-2013: Nu med egen digtsamling :-)

22/1-2013: Søger hørehæmmede/døve til en "ironman-stafet" til Challenge Copenhagen 18/8-2013. Læs mere

2/5-2012: For alle med interesse i at producere deres egne kryddersnapse og bruge naturen i madlavningen, er der oprettet facebooksiden Kryddersnapse og naturmad

21/3-2012: Har skrevet endnu en taberkronik i Information. Denne gang et forsøg på, at sætte et ansigt på fleksjobdebatten: http://www.information.dk/296546 

Læs min kronik i dagbladet Information om, at være en "taber i et vindersamfund":

http://www.information.dk/274564

Prøver at få gang i hjemmesiden. Fremgangsmåden bliver i første omgang, at få skrevet kort omkring alle emnerne, og derefter bruger jeg resten af livet på at uddybe dem..